Pınarlıbacı İlkokulu

WEB https://pinarlibaciilkokulu.meb.k12.tr
Adres : PINARLI MAH. BACIKÖY SK. PINARLIBACI ORTA OKULU BLOK NO 78 İÇ KAPI NO 1 PAMUKOVA / SAKARYA
VİZYON : 1.Okulumuz çevre köylerin bilgi edinme merkezi olsun. 2.Okulumuz spor etkinliklerinde öncü olsun. 3.Okulumuz köy ilköğretim okullarına model olsun. 4.Okulumuzun tüm personeli daha iyiye ulaşmak için çalışsın. 5.Okulumuz personeli sorumluluk almaktan korkmasın.
MİSYON : Biz öğrenci için varız.Biz öğrencilerimizi bilgili , becerili , kendine güvenen , yarınlarına güvenle bakan , öğrenci andına bağlı kişilikte yetiştirmek için varız.Biz öğrenci,veli ve bizden beklentisi olanlara en iyi şekilde cevap vermek için varız. Biz farklıyız,farklı olacağız,hep farklı kalacağız.
BAŞARILAR : Okulumuz 2012-2013 Eğitim Öğretim yılında yaptığı çalışmalar sonucu il genelinde 890 okulun içerisindenTKY Yılın En Kaliteli Ekibi dalında İl 3. sü olmuştur. 2013-2014 Eğitim-Öğretim Yılında yapılan çalışmalar İlçe Birinciliği ve İl Teşvik Ödülü getirmiştir. 2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılında da oluşturulan ekiple çalışmalar planlanıp uygulamaya geçirilmiştir.

Öğretim Şekli :İKİLİ EĞİTİM
Saatler : 09:00- 14:40
Isınma : KALORİFER
Servis : 1 ADET SERVİS İLE TAŞIMA YAPILMAKTADIR.
Ulaşım : Mekece-Adapazarı minibüsleri ve özel araçlarla
Yerleşim Yeri : PINARLI-BACI-HAYRETTİN KÖYLERİNDEN OLUŞUYOR
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : 7 KM
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : OKULUMUZ BOCCE MÜSABAKALRINDA HER YIL DÜZENLİ OLARAK İL BAZINDA DERECE ALARAK BÖLGE MÜSABAKALARINA KATILIM SAĞLAMAKTADIR.
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları : E-Twinning ve TÜBİTAK 2206 BAŞVURULARI YAPILDI